Кіровоград: Шановні жителі міста та області!

Травень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1594 | Коментарі: 0

25 травня цього року в країні відбулися позачергові вибори Президента України. В окремих районах Кіровоградщини громадяни обирали не лише голову держави, а й керівників органів місцевого самоврядування.

Завдяки спільній роботі органів державної влади, працівників міліції, прокуратури, Служби безпеки України в області, управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, громадських активістів, журналістів і небайдужих громадян порушень правопорядку та виборчого законодавства не було допущено.
Завданням працівників міліції є забезпечення охорони виборчої документації.
У даний час ситуація на території регіону залишається спокійною та контрольованою.
Правоохоронці дякують усім жителям Кіровоградщини за дотримання законності та правопорядку, активну громадянську позицію і допомогу у недопущенні порушень виборчого процесу.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

Читайте: ЦИК: Обработано почти 27 процентов протоколов: Порошенко - 54,06, Тимошенко - 13,15


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool