Кіровоград: шахрайство на суму понад 44 тисячі гривень.

Квітень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1215 | Коментарі: 0

Вироком Ленінського районного суду Кіровограда засуджено двох мешканців обласного центру, які несанкціоновано використовували мережу електрозв’язку

Як встановили співробітники СБУ, зловмисники незаконно встановили на даху одного з офісних приміщень Кіровограда технічний пристрій, який надавав змогу автономно підключатись до мережі електрозв’язку та, без відома її власників безоплатно здійснювати дзвінки за кордон. Це давало змогу клієнтам нелегального телефоніста зараховувати міжнародні дзвінки як міські. У такий спосіб правопорушники завдали збитків оператору вітчизняного електрозв’язку на суму понад 44 тисячі гривень.
У вересні 2012 року підприємців було затримано «на гарячому» під час спроби чергового підключення до мережі електрозв’язку.
Рішенням суду правопорушників визнано винними за ч.1 ст.359 та ч.2 ст.361 Кримінального кодексу України, вчинених групою осіб за попередньою змовою. Одному зі зловмисників призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки та з дворічним іспитовим терміном, іншому – 3 роки позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік 6 місяці. Крім цього обох правопорушників позбавленням права займатися діяльністю, пов'язаною із засобами та мережею електрозв'язку строком на 2 роки.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool