Кіровоград: сезон полювання розпочався

Серпень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині триває сезон полювання, що розпочався 9 серпня.

Протягом сезону правоохоронці з представниками природоохоронних органів проводитимуть спільні рейди, спрямовані на здійснення належного контролю за безпечним використанням мисливської зброї, попередження надзвичайних подій, недопущення порушень правил полювання, охорони тваринного світу і боротьби з браконьєрством.
Так, з початку вжиття заходів викрито 34-річного жителя сусідньої області, який займався полюванням без відповідного дозволу поблизу одного з населених пунктів Світловодського району. Стосовно правопорушника складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 85 КУпАП «Порушення правил використання об'єктів тваринного світу».
Правоохоронці і надалі будуть перевіряти наявність у мисливців всіх необхідних документів, знання ними правил поводження зі зброєю та правил безпеки на полюванні.
Працівники міліції закликають жителів області бути уважними та обережними, адже порушення порядку зберігання, перевезення, використання мисливської зброї може призвести до надзвичайних подій таких як поранення чи загибель громадян.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool