Кіровоград: серця відкрийте для любові!

Лютий 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

14 лютого - одне з найбільш чудових свят-  День Святого Валентина. Його святкують у всьому світі, це - свято всіх закоханих, свято кохання, а любов існує скрізь і всюди.

З нагоди цього дня члени жіночого клубу «Мальва» відвідали літературний салон «Любовні історії у світовій літературі та в житті», в який їх запросили бібліотекарі бібліотеки-філії №8, де змістовно та цікаво організували їх дозвілля.

Увазі запрошених були запропоновані неймовірні історії кохання, бо любов – це почуття, про яке писали у всі віки, яке надихало на благородні вчинки. Тому багато великих поетів і письменників присвятили цьому чудовому почуттю свої твори.

В День Святого Валентина у салоні пригадали, як описували це почуття у творах майстри пера і спільно з ними мали чудову нагоду помандрувати країною Любові, поблукати вулицями великого Щастя.
Відео-подорож «Мелодія сердець» зворушила емоції та розчулила гостей. Запрошені привітали бібліотеку зі святом, взявши участь у конкурсі «Я люблю бібліотеку». В свою чергу бібліотекарі пригости їх солодкими подарунками.

У салоні панував гарний настрій та святкова атмосфера.

Галина Юрченко

Читайте также: Кировоградцы, с Днем святого Валентина
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool