Кіровоград: семінар щодо дій у випадку надзвичайних ситуацій

Червень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

Рятувальники продовжують проводити масово-роз’яснювальну роботу щодо дій у випадку надзвичайної ситуації не лише для пересічних мешканців області, а й для працівників відомств, які безпосередньо працюють з різними категоріями громадян.

Такий семінар було проведено серед співробітників Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, які працюють з самотніми людьми похилого віку у містах та селищах області. Знаннями, отриманими під час семінару, слухачі обов’язково поділяться із жителями районів області. Варто сказати, що співпраця з Департаментом соціального захисту триває постійно – за сприяння соцпрацівників проводяться спільні рейди щодо правил пожежної безпеки у житловому секторі.
Семінар організовано фахівцями Управління ДСНС спільно з фахівцями навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області, які безпосередньо займаються навчанням населення. Під час лекції слухачі дізналися як про загальні правила безпеки, наприклад у літній період, і про актуальні на сьогодні поради на випадок загрози терористичного акту або масових заворушень.
Не менш важливими у скрутних ситуаціях є знання та вміння надати першу медичну допомогу тим, хто цього потребує. Тож, працівники медико-санітарної частини Управління потурбувалися про те, щоб слухачі отримали якомога більше корисної інформації з цієї теми. Для закріплення матеріалу фахівці пожежно-рятувальної служби області продемонстрували навчальний фільм «Варто знати кожному».
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool