Кіровоград: СБУ передала до бібліотеки книги про Голодомор

Грудень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1080 | Коментарі: 0

Служба безпеки України поповнила фонди Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. І. Чижевського.

З науковими, публіцистичними і художніми працями, присвяченими відомим українцям і ключовим фактам вітчизняної історії, тепер можуть ознайомитися усі відвідувачі закладу.
Усі книги цінні з точки зору об’єктивності. Це дослідження, свідчення постраждалих, правова оцінка, науково-документальні журнали, документи з архівів ВУНК-ДПУ-НКВС-КДБ. Серед переданих бібліотеці книг є нове видання «Геноцид 1932-1933 років в Україні за матеріалами кримінальної справи № 475», яке було презентовано під час круглого столу присвяченому Дню пам’яті жертв Голодоморів. Основою джерельної бази збірника є матеріали кримінальної справи № 475, яка зберігається у поточному архіві Апеляційного суду міста Києва і налічує 331 том.
Книги передано до бібліотеки у рамках патріотичної культурно-просвітницької акції, яка має на меті долучити до вивчення історичної правди широкі кола громадськості.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool