Кіровоград: рятувальників благословили з нагоди свята Покрови (ФОТО)

Жовтень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1162 | Коментарі: 0

Цього тижня православні та греко-католики ушановують свято Покрови Пресвятої Богородиці, яке займає почесне місце серед інших релігійних свят на Україні. Загальновідомою ознакою Покрови є те, що вона покриває Землю або листям, або снігом.

Найбільшим і найзначущим святом була Покрова для козаків. Вони вірили, що свята Покрова охороняє їх, а Пресвяту Богородицю вважали заступницею і покровителькою православного воїнства.
Професія рятувальника вважається однією з найнебезпечніших професій у світі. Тож ті, хто присвятили своє життя служінню народу, захисту громадян та майна від різного роду надзвичайних подій і ситуацій, у нелегкі моменти життя, коли й самі волею долі опиняються віч-на-віч з небезпекою, теж потребують захисту вищих сил. Напередодні свята біля каплички Пресвятої Богородиці, яка знаходиться біля ТУ МНС в області, відбулося освячення працівників Служби 101 протоієреєм Євгенієм Назаренком. Священник Кафедрального Собору благословив рятувальників на добру службу та побажав міцного здоров’я й благополуччя, щоб свята Покрова оберігала від усіляких негараздів.

Кіровоград: рятувальників благословили з нагоди свята Покрови (ФОТО)



ТУ МНС  Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool