Кіровоград: рятувальники звертаються до батьків

Листопад 12, 2014 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

З початку року на території області з вини дітей виникло 22 пожежі, у результаті яких три дитини - загинули.

Діти – це найдорожче, що у нас є, і загибель дитини є непоправною втратою для батьків. Щоб біда не постукала у ваші двері, ви повинні навчити дитину відрізняти хороше від шкідливого й небезпечного, застерегти від необачних вчинків, створити безпечні умови для життя та розвитку.
Дуже часто діти, скеровані природною цікавістю та допитливістю, беруть сірники чи експериментують з небезпечними речовинами, або, наслідуючи дорослих, вмикають газову плиту чи праску, що може мати непоправні наслідки. Тож, аби вберегти життя своїм дітям, знайдіть час на розмову з ними, роз’ясніть їм важливість та небезпечність води, газу, вогню, електричного струму, давайте чіткі поняття і формуйте навички, як діяти в тій чи іншій ситуації, у тому числі – й надзвичайній. Власним прикладом демонструйте обережність у поводженні з вогнем, побутовою хімією, ліками, легкозаймистими речовинами та вибухонебезпечними предметами.
Проявляйте терпіння у вихованні - оберігайте здоров’я та життя ваших дітей!

Начальник Управління ДСНС України
у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту
Віктор Федорчак
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool