Кіровоград: рятувальники закликають до безпечного поводження на льоду

Січень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

14 січня рятувальники відвідали водойми Кіровограда, щоб провести роз’яснювальну роботу з рибалками.

Для підлідного лову місцеві жителі виходять на річку Інгул. Якщо у районі Ковалівки зібралося всього декілька рибалок, то на Новомиколаївці на кригу вийшло більше 20 людей. Більшість розмістилася ближче до берега, але й посередині водойми є багато лунок. З багатьма рибалками працівники відділу роботи із ЗМІ та громадськістю поспілкувалися особисто – нагадали правила пересування по льоду, прийоми першої допомоги потопаючим та роздали інформативні листівки. До пересторог працівників пожежно-рятувальної служби чоловіки дослухалися, але вибір – виходити на лід чи ні – лишається за ними. Тому рятувальники ще раз наголосили, що відповідальність за власне життя несуть самі рибалки.
Рятувальники і надалі виїздитимуть на водойми Кіровоградської області, оскільки їх мета – запобігти людським жертвам впродовж сезону.


ТУ МНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool