Кіровоград: Рятувальники вилучили 16 легкових та вантажних автомобілів

Січень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби рятувальники області надали допомогу водіям 16 легкових та вантажних автомобілів, які потрапили у складні погодні умови.

Найбільше викликів – 7 надійшло до державного пожежно-рятувального загону № 2 м.Олександрії. По вул. Енгельса на ускладнену ділянку автошляху потрапили одразу 3 вантажних автомобілі. На центральній вулиці рятувальники відбуксирували пасажирський маршрутний мікроавтобус. Також на різних вулицях міста забуксували на дорогах ще п’ять вантажівок різних марок. Завдяки оперативно наданій допомозі водії змогли успішно продовжити шлях.
В Ульяновському районі рятувальники двічі надавали допомогу водіям-далекобійникам. На 246 та 274 км автошляху «Київ-Одеса» на узбіччя автошляху зі снігового затору витягли автомобілі «Вольво» та «Сканія». У селах Олександрівка та Димине Маловисківського району із засніженої ділянки дороги рятувальники вилучили автомобілі «ЗАЗ» та «УАЗ 3909». Двічі надавали допомогу водіям великовантажного транспорту бійці пожежно-рятувальної служби у Долинській. А у с.Соколівське Кіровоградського району самотужки виїхати з ускладненої ділянки дороги не міг водій «ВАЗ-21011». Це вдалося завдяки рятувальникам та райавтодору.
Закликаємо пішоходів і водіїв бути уважними і обережними на дорозі, власників автівок без крайньої необхідності не виїжджати, особливо у нічний час, не паркуватись у недозволених місцях, перешкоджаючи рухові автомобілів першої допомоги (швидким, пожежним автомобілям, аварійним газу та водовідведення тощо).

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool