Кіровоград: рятувальники провели зустріч з родинами зі Сходу

Липень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 820 | Коментарі: 0

Вже рік на Кіровоградщині надають допомогу вимушеним переселенцям із території проведення АТО та Криму.

У кожної родини, яка прибуває зі Сходу своя непроста історія, тож в області людям сприяють як з вирішенням соціально-побутових питань, так і з психологічною адаптацією. Для останнього проводиться низка спільних заходів, які дають змогу ознайомитися з традиціями нашого краю, при цьому отримати моральну підтримку та відволіктися. 14 липня у обласній науковій бібліотеці ім. Чижевського рятувальники провели зустріч з читачами з числа переселенців та їх дітьми. Слухачам розповіли про небезпеки літнього періоду: на воді, у лісі, нагадали як запобігти побутовим травмам. Дітлахи з радістю взяли участь у вікторині «Безпечні канікули». Вони відповідали на запитання працівників пожежно-рятувальної служби та проявили непідробний інтерес. Також з дітьми та дорослими спілкувалася психолог Управління ДСНС Юлія Загурська. Рятувальники і надалі будуть приймати участь у таких зустрічах з нашими співвітчизниками зі Сходу, особливо з тими, хто потребує допомоги.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool