Кіровоград: рятувальники провели пізнавальний захід у дитсадку

Листопад 07, 2014 | Новини | Переглядів: 986 | Коментарі: 0

6 листопада до вихованців дитячого садочка «Кристалик», що у Кіровограді, завітали рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області.

Для хлопчиків та дівчаток вони провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», щоб у ігровій формі пояснити, як не завдати шкоди власному життю та здоров’ю. У цьому закладі виховуються діти спритні, допитливі і, крім цього, їх вже змалечку навчають шанувати рідну землю. Переконалися у цьому рятувальники під час спілкування з дитячою аудиторією та колективом садка.
Діти з нетерпінням чекали приїзду рятувальників, тож приготували танцювальні виступи «Гопак» та «Осінній вернісаж», сповнені дитячої безпосередньості та щирості. Ведуча акції, капітан служби цивільного захисту Аліна Бакай подякувала діткам за номери та провела для них пізнавальні конкурси. Змагаючись у грі «Пожежний автомобіль», діти повинні були, долаючи перешкоди, дістатися до цілі. У наступному конкурсі маленькі учасники з допомогою рятувальників могли продемонструвати свою спритність у одяганні протигаза та дізнатись для чого він призначений. Відгадували діти і тематичні загадки та відповідали на запитання «Вікторини». У конкурсі «Чарівна скринька» з радістю відповідали які предмети безпечні, а які – ні. Малята не лише приймали участь у конкурсах, а й правильно відповідали на запитання ведучої. Проте, переможців та переможених тут не було – усі учасники отримали заохочувальні призи.
Ще однією гарною новиною стало те, що малюки, їх батьки та вихователі вирішили підтримати бійців АТО та зібрали більше трьох тисяч гривень, на які закупили теплий натільний одяг та шкарпетки. Приємним доповненням стали дитячі малюнки, у яких дошкільнята висловили свої побажання мужнім військовим повертатись додому живими і неушкодженими. Допомогу передали рятувальниками, які саме відбували для виконання завдань за призначенням на території Луганської та Донецької областей.
Сподіваємось, що знання, отримані під час заходу стануть у нагоді кожному вихованцю та привчать берегти власне життя та здоров’я.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool