Кіровоград: рятувальники провели акцію під час масового заходу з нагоди Всесвітнього дня здоров'я

Квітень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

З нагоди Всесвітнього дня здоров'я на площі Героїв Майдану м.Кіровограда відбувся масовий захід «Руханка», який об’єднав прихильників здорового способу життя.

Захід організували управління молоді та спорту облдержадміністрації та фонд волонтерів України. Активно долучилися до проведення і рятувальники Кіровоградщини.
Багато юних обласного центру брали участь у конкурсах та споглядали за вміннями професійних спортсменів. Сотні дітей та дорослих виконали масову зарядку та привернули увагу кіровоградців до здорового способу життя. Одним з найяскравіших моментів спортивного свята було розгортання на площі державного прапора. Програма, яку підготували працівники Служби порятунку теж була спортивною та водночас пізнавальною.
- Рятувальники як ніхто знають ціну людському життю та здоров’ю, тож і під час цього заходу маємо на меті навчити вас дотримуватись правил безпечної поведінки, - зазначила помічник начальника Управління ДСНС підполковник служби цивільного захисту Вікторія Крохмалюк, розпочинаючи акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти».
Діти та дорослі продемонстрували, що здебільшого вміють користуватися протигазом, на швидкість одягали бойовий одяг та пожежним рукавом влучали у ціль. Нагадали глядачам і про сигнали оповіщення під час надзвичайних ситуацій. Також рятувальники надали гостям «Руханки» брошури, пам’ятки та листівки, що навчають правилам безпеки у тих чи інших екстремальних ситуаціях.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool