Кіровоград: рятувальники привітали маленьких мешканців міста

Червень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 902 | Коментарі: 0

У перший день літа у Кіровограді обласне Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій провело одразу три акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Заходи проходили з нагоди Дня захисту дітей.

У Дендропарку навіть малюки могли приміряти на себе каску рятувальника, а старші змагалися у вправності одягання бойового одягу. Навчалися діти одягати протигаз та влучати пожежним рукавом у ціль. Також відвідувачам демонстрували оснащення аварійно-рятувального та пожежного автомобілів, що є на озброєнні у бійців аварійно-рятувального загону спецпризначення та державної пожежно-рятувальної частини №2 У ДСНС в області. Ведуча акції, капітан служби цивільного захисту Аліна Бакай, навчала дітей правилам безпеки під час літніх канікул, а дорослим нагадувала як поводитися у випадку надзвичайних ситуацій соціально-політичного характеру. Всі бажаючі могли оглянути виставку друкованої продукції та макетів вибухонебезпечних предметів, з якою знайомив сапер, прапорщик служби цивільного захисту Сергій Резніченко. Дітлахи також могли приміряти бронежилет та каску, у яких знешкоджують боєприпаси на території області. При цьому дитячій аудиторії не забували нагадувати як поводитися у випадку виявлення такого предмету.
Жителі будинків, що поблизу парку ім.Крючкова разом з дітьми теж поспілкувалися з рятувальниками та отримали на згадку про зустріч застережні листівки. Цікавилися влаштуванням пожежно-рятувального автомобіля і дорослі, а школярі із задоволенням приймали участь у конкурсах.
Справжнє море дітей різного віку та з різних куточків області зібралося у Ковалівському парку. Тут обласна державна адміністрація провела захід «Дитячий балаган». Локація пожежно-рятувальної служби області не залишила байдужими маленьких відвідувачів парку. Спільно з обласним управлінням молоді та спорту рятувальники нагороджували «винуватців свята» цікавими подарунками.
Усі загальноміські заходи пройшли на високому рівні, тож рятувальники зробили свій внесок у виховання маленьких громадян нашої держави.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool