Кіровоград: рятувальники посіли друге місце у змаганнях з армреслінгу

Квітень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

28 квітня у м.Кіровоград відбулись змагання з армреслінгу серед представників силових структур області, членів фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». У цьому році – це друга зустріч спортсменів-силовиків у рамках «Динаміади - 2016».

У двобої зійшлись найміцніші чоловіки п’яти силових відомств Кіровоградщини. Змагались у п’яти вагових категоріях. Пожежно-рятувальну службу області представляли Олександр Поперечний, Сергій Вишневецький, Володимир Груша, Валерій Москаленко, Олександр Ткаліченко та Андрій Барбанов.

Андрій Барбанов, Валерій Москаленко та Олександр Поперечний у своїх вагових категоріях вибороли перші місця. Олександр Ткаліченко та Володимир Груша серед суперників своїх вагових категорій стали третіми. У загальному заліку збірна Управління ДСНС в області посіла І місце, поступившись команді Головного управління Національної поліції.

Тренер команди рятувальників Олег Твердоступ зазначив, що змагання з армреслінгу включено до плану «Динаміади» вперше за останні п’ять років, але спортсмени показали хороші результати, не зважаючи на те, що на підготовку залишалось менше двох місяців. При цьому

Олег Твердоступ зауважив, що серед усіх членів збірної лише в Олександра Поперечного був досвід змагань у цьому виді спорту, решта – займаються різними видами боротьби, важкою атлетикою, пожежно-прикладним спортом, футболом.

Олег Анатолійович також повідомив, що наразі команда Управління готується до легкоатлетичного кросу, який відбудеться у травні.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool