Кіровоград: рятувальники області продовжують проводити акції

Травень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 782 | Коментарі: 0

Безліч небезпечних моментів підстерігають нас на кожному кроці, а тому ми повинні знати, як захистити себе.

Щоб нагадати молодшому поколінню про необхідність дотримання правил безпеки у повсякденному житті рятувальники області продовжують проводити акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» у різних куточках Кіровоградщини.
21 травня учасниками такого заходу стали школярі та дорослі Соколівки, що у Кіровоградському районі.
Варто зазначити, що у зв’язку з останніми подіями в країні акцію почали проводити за трохи зміненим сценарієм – тепер вона зорієнтована не лише на дітей, а й на батьків, точніше сказати на їх тісну взаємодію у питаннях безпеки. Організатори акції роз’яснюють населенню, як діяти, коли виникає загроза їх життю та здоров’ю. Традиційними під час акції залишаються показові демонстрації ліквідації умовної надзвичайної події бійцями караулу місцевої пожежно-рятувальної частини з порятунком потерпілого або й кількох, а також показ спорядження, за допомогою якого працівникам служби порятунку вдається щодня ліквідовувати наслідки надзвичайних подій, рятувати людей і їх майно та витягати з біди чотирилапих друзів. Не так давно до заходу долучились і фахівці групи піротехнічних робіт Управління, проте їх імпровізована виставка «небезпечних знахідок», вилучених із надр кіровоградської землі і знешкоджених кваліфікованими саперами, викликає захоплення у дітей, які приходять подивитись на акцію.
Акції, що вчать населення основам безпечної життєдіяльності, рятувальники проводитимуть упродовж всього року, тому запрошуємо мешканців області слідкувати за нашими анонсами та приходити й брати активну участь, адже знання, тим більше такі, що допоможуть уникнути травм та шкоди здоровю і життю, ніколи не будуть зайвими.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool