Кіровоград: Рятувальники області привітали волонтерів

Грудень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

Події, що відбуваються сьогодні у нашій державі, поміж іншим, сколихнули хвилю волонтерського руху.

Багато наших співвітчизників вважають своїм громадянським обов’язком проявляти милосердя, ділитись часткою душевного тепла, допомагати людям, що потрапили у складні життєві обставини та потребують турботи й підтримки.
Працівники пожежно-рятувальної служби вже давно співпрацюють з громадськими активістами у напрямку попередження надзвичайних подій і ситуацій на території нашої області, а також запобігання загибелі людей. Віднедавна з’явились й нові спільні напрямки діяльності: матеріальна і психологічна допомога внутрішньо переміщеним громадянам, збір і доставка гуманітарних вантажів у зону проведення антитерористичної операції.
З нагоди Міжнародного дня волонтера керівництво Управління ДСНС в області привітали учасників волонтерського руху регіону, вручили грамоти та подякували за допомогу і небайдужість, а також висловили сподівання на подальшу співпрацю.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool