Кіровоград: рятувальники наголосили на необхідності дотримання правил безпеки у випадку екстремальних ситуацій

Червень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 810 | Коментарі: 0

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області плідно співпрацює з освітянською галуззю області.

Така співпраця має на меті, перш за все, навчання підростаючого покоління правилам безпеки. Зараз, на вимогу часу, рятувальники більшу увагу звертають на дії населення під час загрози надзвичайної ситуації соціально-політичного або військового характеру.
Тож, 18 червня рятувальники взяли участь у засіданні Колегії департаменту освіти і науки ОДА. Всього у засіданні під керівництвом начальника департаменту Ельзи Лещенко взяли участь 75 посадовців – директори районних та міських відділів освіти, професійно-технічних навчальних закладів, директори шкіл-інтернатів і закладів обласного підпорядкуванння. Зустріч мала на меті поінформувати освітян щодо організації і здійснення заходів з питань цивільного захисту у закладах освіти під час загрози надзвичайної ситуації. Тож, викладачам продемонстрували навчальний фільм «Варто знати кожному», створений для інформування щодо дій в умовах загрози та виникнення НС, підготовлений Управлінням ДСНС та НМЦ безпеки життєдіяльності та цивільного захисту Кіровоградської області.
На важливості дотримання рекомендацій наголосив начальник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області Микола Тищенко. Крім теоретичних знань, викладачі навчально-методичного центру продемонстрували педагогам як правильно одягати протигаз та захистити органи дихання дітей та вчителів від шкідливих речовин у випадку надзвичайної ситуації, а фахівці центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області показали прийоми надання першої допомоги постраждалим.
Зустрічі у подібному форматі проводитимуться і надалі, адже ефективні для досягнення спільних завдань обох відомств.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool