Кіровоград: рятувальники нагадали жителям як безпечно обігрівати помешкання

Лютий 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1041 | Коментарі: 0

Правила безпеки життєдіяльності повинен знати кожен,може, й занадто банально звучить саме слово «правила», але як би не називалися поняття про безпеку людини вони мають лише одне значення - зберегти її життя і здоров’я.

Найбільше людина страждає від власної необережності, неуважності.
Як приклад, це виникнення пожеж у побуті, левова частина яких трапляється з вини самої людини: чи то непогашений недопалок, чи перевантаження електромережі, невимкнена праска – говорити про причини, через які може статися вогняне лихо, можна багато, але наслідки одні – матеріальний збиток від вогню, а інколи пожежа забирає й життя людини. Один з ефективних методів попередити пожежі у побуті та нещасні випадки на них – це проводити з громадянами роз’яснювальну роботу, особливо це стосується тієї категорії населення, яка вже ані навчається, ані працює – це люди похилого віку. Працівники пожежно-рятувальної та соціальної служб об’єднують зусилля аби разом проводити рейди у приватному секторі, де використовується пічне, парове або газове опалення, вони роздають листівки, спілкуються з жителями, нагадують їм правила пожежної безпеки. Нещодавно саме такий рейд було проведено у районі Масляниківки міста Кіровограда. Може, й не вся інформація, яку розповідали є новою для людей, які прожили багато років, адже вік більшості відвідувачів сягає до 80, але у таких рейдах є свого роду й гуманна місія – одинокі престарілі люди відчувають, що турбуються про їх життя.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool