Кіровоград: рятувальники ліквідовують наслідки негоди (ФОТО)

Жовтень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1516 | Коментарі: 0

8 жовтня у Кіровограді відмічалося погіршення погодних умов у вигляді сильного дощу та граду, сума опадів з 11:23 до 14:40 склала 58 мм (при місячній нормі 27 мм). Рясна злива призвела до підтоплення проїжджих частин вулиць в центральній частині міста біля річки Інгул та подвір’їв і будинків у приватному секторі міста.

Завчасно отримавши від Кіровоградського обласного центру з гідрометеорології інформацію про штормове попередження, сили та засоби Кіровоградського гарнізону негайно було приведено у бойову готовність: рятувальники оперативно і професійно виконували роботи по ліквідації наслідків негоди, надавали допомогу населенню.
Для ліквідації наслідків події від ТУ МНС у Кіровоградській області було задіяно 11 одиниць техніки та 60 чоловік особового складу, силами яких з підтоплених ділянок проїжджої частини було вилучено 23 автомобілі та 1 автобус. Рятувальники працювали вдень і не припиняли роботи по відкачуванню води з присадибних ділянок та приватних житлових будинків вночі. Наразі оперативно-координаційний центр теруправління отримав 13 повідомлень про надзвичайні події. На 7:00 9 жовтня надано допомогу по відкачуванню води з присадибних ділянок та житлових будинків, господарі яких подякували рятувальникам за роботу.
Велика вода відступила з вулиць Кіровограда так само раптово, як і з’явилась, місто повернулось до звичного життя.

Кіровоград: рятувальники ліквідовують наслідки негоди (ФОТО)

Кіровоград: рятувальники ліквідовують наслідки негоди (ФОТО)

Кіровоград: рятувальники ліквідовують наслідки негоди (ФОТО)

 

ТУ МНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool