Кіровоград: рятувальники долучилися до Тижня безпеки дорожнього руху

Листопад 29, 2013 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

В Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області значну увагу приділяють навчанню співробітників правилам дорожнього руху.

З цією метою у рамках Тижня безпеки дорожнього руху проведено заняття за участі представників Управління ДАІ та автошколи.
«Поняття безпеки на дорозі повинні розуміти як водії, так і пішоходи. Від цього залежить збереження вашого життя та здоров’я. Саме тому в Україні проводиться Тиждень безпеки дорожнього руху, до якого залучені і рятувальники», - зазначив заступник начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Водолажський.
Про неприпустимість порушення правил, зокрема, водіння у нетверезому стані та перевищення швидкості, розповіла присутнім в.о. начальника сектора профілактичної роботи Управління ДАІ УМВС в області майор міліції Ольга Волок. Статистика загибелі на дорогах досить сумна, а наслідки аварій – жахливі. Рятувальникам продемонстрували відеосюжети, які вказують на елементарні помилки пішоходів та водіїв. На окремих аспектах правил дорожнього руху зупинився і викладач Кіровоградської автошколи Артур Борисов.
Начальник медичної служби Віталій Кушнарьов повідомив про способи надання першої допомоги потерпілим внаслідок дорожньо-транспортних пригод та нагадав, що найважливіше у таких випадках запобігти втраті крові.
Постійне інформування змушує кожного замислитись над проблемою аварій на дорогах, тож наступні заняття відбудуться вже у грудні нинішнього року.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool