Кіровоград: рятувальники долучилися до святкування Водохреща (фото)

Січень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

19 січня весь православний світ відзначав Водохреща. Перебували на чергуванні поблизу водойм, де відбувалося свято і рятувальники Кіровоградської області

Більше 100 рятівників нагадували людям правила купання та були забезпечені усім необхідним для порятунку на воді. Саме тому Водохрещення пройшло без надзвичайних подій.
21 січня вже традиційно з нагоди великого християнського свята благословили і самих рятувальників. Територіальне управління відвідав священник Кафедрального Собору Євгеній Назаренко. Отець Євгеній розповів про історію свята, прочитав короткий молебен за самих працівників, їх рідних та близьких. Також особовий склад окропили «святою» водою, щоб зміцнювалися здоров’я та духовні сили. Крім того, освятили пожежну та аварійно-рятувальну техніку, що перебуває на озброєнні у пожежно-рятувальній службі області.

19 січня весь православний світ відзначав Водохреща. Перебували на чергуванні поблизу водойм, де відбувалося свято і рятувальники Кіровоградської області

ТУ МНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool