Кіровоград: русло Інгулу наповнене водою до нормального рівня

Серпень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Про це повідомив сьогодні, 12 серпня, під час загальноміської наради з керівниками виконавчих органів міської ради начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко.

Із зевершенням ремонтних робіт на мережах теплопостачання спеціалісти ТЕЦ забезпечили підняття рівня води в Інгулі до позначки 4,86, що є цілком нормальним показником для літнього періоду, відзначив Сергій Коваленко.
У той же час, звернув увагу начальник управління, сильна спека у Кіровограді впродовж багатох днів стала підставою для оголошення надзвичайного рівня пожежної небезпеки. Сергій Коваленко попередив директорів всіх комунальних підприємств та керівників об’єктів соціально – культурного призначення про необхідіність неухильного дотримання правил протипожежної небезпеки.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool