Кіровоград: рух по вулиці Орджонікідзе буде перекритий

Листопад 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1100 | Коментарі: 0

У зв’язку з проведенням будівельних робіт по будівництву індивідуальної газової котельні по вул. Орджонікідзе, 17/19 для забезпечення опаленням Кіровоградського академічного обласного українського музично – драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького виконавчий комітет Кіровоградської міської ради дозволив тимчасово перекрити рух автотранспорту по вул. Орджонікідзе від вул. Дзержинського до вул. Дворцової) з 8 по 22 листопада 2012 року.

Своїм рішенням виконком зобов’язав управління капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації:
до початку робіт встановити необхідну кількість дорожніх знаків за схемою, погодженою з ВДАІ Кіровоградського міського відділу УМВС України в області, та демонтувати їх після завершення робіт на проїжджій частині вулиці;
інформувати територіальну громаду міста про тимчасове перекриття руху через засоби масової інформації згідно з пунктом 1 даного рішення та пунктом 1.5 Правил дорожнього руху;
виконати роботи в термін, зазначений у даному рішенні, протягом місяця відновити асфальтне покриття в місцях розриття та пошкодження проїжджої частини та тротуарів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool