Кіровоград: розваги для дітей та дорослих

Червень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує жителів та гостей міста провести вихідні разом з нами та переглянути цікаві вистави для дітей. Початок вистав о 12 годині.

15 червня - вистава "Веселі ведмежата" М.Поливанова (рекомендований вік з 3-х років).

Добре відпочивається маленьким ведмежатам влітку у Бабусі й Дідуся.
Та виховний процес не зупиняється ні на хвилину: раненько вставати, ліжка застеляти, личка умивати, миски приби? ?ати і ще й чарівні слова не забувати. За гарну поведінку онучат старенькі збираються придбати їм подарунки і вирушають на базар.Та на ведмежат, що залишилися самі вдома, чекають різні випробування.

16 червня - вистава "Хто у лісі найпрудкіший" О.Кузьмин (рекомендований вік з 3-х років)

Зайця-хвастуна у лісі не дуже люблять,особливо, Їжачок, якого косоокий постійно ображає. Одного разу, отримавши чергову порцію знущань, Їжак вирішує провчити куцохвостого задаваку, і, домовившись зі своєю дружиною, влаштовують змагання з бігу.

Після ви став для дітей проводяться ігри з врученням подарунків та солодощів.

А 20 червня о 18.30 ми запрошуємо до нашого театру дорослих глядачів для перегляду вистави "Вій" Є.Гімельфарба (за М.Гоголем).

Містична драма для дорослих на 2-і дії

Мабуть так долі було завгодно, щоб зустрів молодий хлопець на свою біду не просту чарівну дівчину, а справжню відьму, яка заполонила серце і поневолила розум. Можливо, усе б і закінчилося добре, якби віра у себе була достатньо міцна, щоб протистояти занадто привабливим дівочим чарам і зловісним демонічни? ? силам. Та, на жаль, людське єство виявилося занадто слабким.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool