Кіровоград: розваги для дітей на 9-10 листопада

Листопад 08, 2013 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави театру для дітей:

9 листопада – «Як Кошеня вчилося…» І.Мельник
Рекомендований вік для перегляду – від 3 років

Казка-гра про маленьке, кумедне Кошенятко, яке дуже цікавиться навколишнім світом. Йому так сподобалася пісенька голосистого Півня, що біленький пухнастик ладен зробити все, аби навчитися так співати. Та згодом з’ясовує, що кожен має робити лише йому притаманні справи і співати тільки „свою” пісеньку.

10 листопада – «Вовченятко з казкової торби» В.Гольцов
Рекомендований вік для перегляду – від 4 років

Мале Вовченя, не знаючи свого справжнього призначення, потрапляє під вплив злого чорного Крука. Вирушивши в дорогу, щоб знайти якої-небудь їжі, сіренький мрійник знайомиться з багатьма лісовими звірами. Та не усі виявляють порядність і доброту до нерозумного Вовченяти. Зазнавши лиха і обману, сіроманець зрозумів, що у житті є важливим і як треба ставитися до справжніх друзів.

Початок вистав – о 12.00 годині

Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми
з врученням солодощів і дарунків.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool