Кіровоград: розширине засідання колегії прокуратури області

Вересень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

Днями, під головуванням прокурора Кіровоградської області Сергія Ленського, відбулося розширене засідання колегії прокуратури області.

На порядок денний було винесене питання щодо стану виконання вимог Кримінального процесуального кодексу України слідчими правоохоронних органів регіону при проведенні досудового розслідування, здійснення прокурорами процесуального керівництва та ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань.
У нараді взяли участь керівники УМВС, УСБУ, в.о. начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області, керівники слідчих управлінь правоохоронних органів, а також керівники галузевих відділів апарату прокуратури області та прокурори міст й районів області.
Обговоривши проблемні питання, які існують при здійсненні досудового розслідування, процесуального керівництва та веденні Єдиного реєстру досудових розслідувань, учасники наради розробили заходи спрямовані на підвищення ефективності роботи у вказаній сфері.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool