Кіровоград: розпочнеться відпрацювання обласного центру щодо протидії наркозлочинам

Січень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

Для того, аби активізувати цю роботу, до Головного управління Нацполіції області було запрошено начальника 4-го Управління Департаменту протидії наркозлочинності Романа Панасюка за координації заступника начальника відділу Департаменту Національної поліції Петра Голосного.

Профільні керівники разом із начальником кримінального блоку обласної поліції Олександром Скляревським визначили спільний план дій, який дозволить покращити оперативну і профілактичну роботу на Кіровоградщині у даному напрямку.

- Я прошу зараз узгодити питання щодо проведення комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання із залученням необхідної кількості фахівців оперативних підрозділів та інших зацікавлених служб. У тому числі, на мою думку, слід більш активно проводити і роз’яснювальну роботу. Працівники відділу молодіжної превенції мають провести низку відповідних лекцій для дітей, підлітків та студентів навчальних закладів. Не повинні залишитися без уваги й ті громадяни, що раніше потрапляли у поле зору правоохоронців за підозрою у скоєнні наркозлочинів, у першу чергу, за наркоторгівлю, – зауважив начальник ГУНП області полковник Кондрашенко. - Усі ці заходи безумовно сприятимуть тому, що в області значно зменшиться кількість осіб, які «мріють» продавати наркоотруту і у такий спосіб збагатитися на чужій біді.

За кілька днів напруженої роботи правоохоронці вже отримали позитивний результат. У ході 19 санкціонованих обшуків із незаконного обігу вилучено особливо небезпечні наркотичні засоби: опій ацетильований, рослини марихуани, психотропну речовину «метамфетамін», пігулки сильнодіючого лікарського засобу «димедролу». Від реалізації даних наркотичних речовин зловмисники панували отримати незаконний прибуток на суму більше ніж 111 тисяч гривень. Крім того, оперативникам вдалося припини «діяльність» одного наркопритону та вилучити у підозрюваних осіб два мисливських ножі та вогнепальний пристрій кустарного виробництва, які направлено на експертизу.

Загалом працівниками поліції розпочато 14 кримінальних проваджень, 4 особам повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень.
Робота у даному напрямку продовжується. Тож поліцейські звертаються до усіх громадян з проханням виявляти громадянську позицію, не бути байдужими один до одного, звертати увагу на осіб, які, на їх думку, можуть бути причетними до незаконного обігу наркотичних засобів, а також тих, хто потребує допомоги вже як наркохворі.
Усю наявну інформацію слід повідомляти за телефонами: (095)189-43-50, (068)601-38-55, або до найближчого відділення поліції за номером «102».

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool