Кіровоград: розпочався завершальний етап відбору до нової патрульної поліції

Січень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1296 | Коментарі: 0

До складу комісії увійшли представники громадськості, психологи, представники Департаменту патрульної поліції НП України. Раніше кандидати вже пройшли тестування, здали заліки з фізичної підготовки та пройшли військово-лікарську комісію.

У коридорі, де проходить реєстрація запрошених на співбесіду кандидатів, більшість претендентів неохоче діляться своїми враженнями.

Зізнаються, що з нетерпінням та хвилюванням чекали на запрошення і тепер налаштовані остаточно довести, що гідні того, аби саме їм довірили охорону порядку в місті Кіровограді, і погоджуються на розмову вже після співбесіди.
«Безумовно, цей етап відбору найскладніший для мене в психологічному плані і, звичайно, найвідповідальніший. Нас оцінювали за такими якостями як добросовісність, комунікабельність, емоційна стійкість, вміння працювати в команді та особисте бачення своєї роботи в патрульній службі поліції», – розповідає Наталя.
Дівчина до цього пройшла всі попередні етапи відбору і почувається впевнено, адже вірить в те, що й останній буде успішним.

- Я вже навіть придивляюся до людей, що разом зі мною були на тестуванні, бо сподіваюся, що зустрінуся з ними на навчанні і все буде добре! – запевняє кандидат.

Наступні у черзі для проходження співбесіди там само хвилюються, як і вона. Адже сподіваються, що вже найближчим часом дізнаються остаточні результати відбору і вирушать на навчання, щоб отримати необхідні знання та бути серед тих, кому довірять у складі команди патрульних поліцейських піклуватися про безпеку мешканців рідного міста.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool