Кіровоград: розпочав роботу консультативний осередок з прийому громадян по питанню створення ОСББ

Червень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав заступник міського голови Сергій Васильченко

Перший прийом консультативного осередку з прийому громадян по питанню створення та функціонування ОСББ.

Як і планувалося, сьогодні, 03.06.2015 року, за розкладом розпочав роботу консультативний осередок з прийому громадян по питанню створення та функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

Побоювання деяких людей, стосовно того, що часу на прийом спеціалісту не вистачить – не виправдалися. Сьогодні, жоден з бажаючих створити ОСББ і почати господарювати в багатоквартирному будинку не з’явився за консультацією. Можливо, що процедура створення прописана законодавцем настільки зрозуміло, що кіровоградці просто не мають потреби в консультаціях на цю тему? Думаю питання є. Просто люди ще не зовсім усвідомили, що саме ОСББ та управляючі компанії є майбутнім. Але коли зрозуміють, то ми радо надамо консультативні послуги щосереди з 08:30 до 11:30, у кабінеті 224 контактний тел.: 24-59-39.

P.S. Консультації, за умови їх потреби, будуть надаватися не тільки в зазначені дні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool