Кіровоград: розпочато кримінальне провадження за фактом нецільового використання бюджетних коштів

Червень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

Посадові особи державного підприємства «Оникіївське лісове господарство» використали майже півмільйона гривень бюджетних коштів не за цільовим призначенням.

Вказаний факт виявлено прокуратурою Добровеличківського району в ході наглядової перевірки діяльності лісового господарства на предмет виконання Державної цільової програми «Ліси України» на 2010 – 2015 роки.
Незважаючи на те, що метою програми було створення системи захисних лісових насаджень на землях лісового фонду, посадовцями прийнято рішення про проведення лісорозведення на землях сільськогосподарського призначення загальною площею 197,5 га, на які в лісогосподарстві були відсутні документи на право постійного користування.
Таким чином лісове господарство незаконно використало 578 тис. грн. коштів держави.
Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 210 (нецільове використання бюджетних коштів, здійснення видатків бюджету чи надання кредитів з бюджету без встановлених бюджетних призначень або з їх перевищенням) Кримінального кодексу України. На даний час, досудове слідство триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool