Кіровоград: розпочалася ліквідація незаконно встановлених торгівельних кіосків

Серпень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 1

Сьогодні, 1 серпня, перший із семи незаконно встановленних торгівельних кіосків, визначених рішенням виконавчого комітету міської ради, як такі, що підлягають знесенню, демонтовано по вулиці Верхній Биківській біля приміщення обласного суду.

Як повідомив під час брифінгу для представників засобів масової інформації перший заступник міського голови Володимир Каніщев, відповідно до рішення виконкому власникам незаконно встановлених малих архітектурних форм був наданий термін для самостіного вивезення кіосків. Господар даної торгівельної точки виявся законослухняним і виконав сьогодні рішення виконавчого комітету.
Решта кіосків, якщо не будуть демонтовані добровільно, у примусовому порядку демонтуються комунальними службами.
Всього на території Кіровограда, підкреслив Володимир Каніщев, функціонує близько 120 об’єктів торгівлі з малих архітектурних форм, п’ятдесят з яких не мають відповідних дозволів на встановлення. Подібна форма торгівлі на переконання першого заступника міського голови – це вчорашній день, у кіровоградських підприємців є всі можливості вести свій бізнес цивілізовано. Тож на найближчих засіданнях виконкому будуть прийматися рішення і у відношенні інших павільйонів, встановлених без дозвільних документів. Щодо торгових точок, які працюють законно, то вони працюватимуть до того часу, як закінчиться термін дії укладених договорів.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool