Кіровоград: розглянуто питання пожежної та техногенної безпеки медичних закладів (фото)

Березень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

Питання забезпечення пожежної безпеки закладів охорони здоров’я м. Кіровограда розглянуто на оперативній нараді, що відбулася 12 березня під головуванням начальника управління охорони здоров’я міської ради Оксани Макарук.

 Лікувально-профілактичні заклади відносяться до об’єктів з постійним або тимчасовим масовим перебуванням людей, тож до стану їхньої пожежної безпеки вимоги – особливі. Адже виникнення тут пожеж може мати жахливі наслідки. Добре, що фактів, які це доводять, не багато.
На нараду запросили начальника міського відділу Управління Держтехногенбезпеки в області Василя Штогріна. У своєму виступі Василь Іванович висловив подяку присутнім головним лікарям та їх заступникам за плідну співпрацю. Зокрема він зазначив, що протягом минулого року повністю освоєно кошти, виділені на проведення протипожежних заходів у медичних закладах. Як наслідок, приведено у належний протипожежний стан пологовий будинок №1, станцію швидкої медичної допомоги. Названі лікарні обладнано автоматичною пожежною сигналізацією. Висловивши сподівання на продовження такої роботи та відмітивши те, що у поточному році коштів на проведення протипожежних заходів виділено майже вдвічі менше, головний пожежний інспектор міста наголосив на необхідності безумовного виконання тих питань, які не потребують значних матеріальних витрат.
Під час наради було озвучено основні вимоги пожежної безпеки для лікувальних установ, що мають стаціонарні відділення.
Також медикам продемонстрували документальні кадри пожежі у одній з лікарень, яка сталася у Росії.
Начальник управління охорони здоров'я міської ради підкреслила, що ставлення до пожежної безпеки у медичних закладах міста завжди відповідальне та закликала головних лікарів максимально раціонально підходити до використання коштів, передбачених на протипожежні заходи, аби не допустити виникнення пожеж. Особливу увагу звертати на дитячі лікувально-профілактичні заклади.

Питання забезпечення пожежної безпеки закладів охорони здоров’я м. Кіровограда розглянуто на оперативній нараді, що відбулася 12 березня під головуванням начальника управління охорони здоров’я міської ради Оксани Макарук.

Управління ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool