Кіровоград: розбійний напад у кафе

Червень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

Перебуваючи в одному з місцевих кафе, раніше судимі кіровоградці вдарили відвідувача закладу в обличчя й відібрали його мобільний телефон. За вчинене зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

До Кіровоградського відділу поліції за допомогою звернувся 21-річний житель області. Потерпілий повідомив, що став жертвою нападу.

Чоловік прийшов до місцевого закладу відпочити. Раптом до нього підійшли двоє незнайомців, один з яких ударив його кулаком. Від удару потерпілий знепритомнів. Після чого зловмисники забрали його мобільний телефон і втекли з місця пригоди. Прийшовши до тями, чоловік виявив відсутність засобу зв’язку й написав заяву до поліції.

«У результаті проведення слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили місцезнаходження осіб, причетних до нападу на відвідувача розважального закладу, - розповів начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Ними виявилися місцеві жителі, 22 та 28 років. Речовий доказ кримінального правопорушення – телефон, - який зловмисники встигли продати за 550 гривень, вилучено».

Обом кіровоградцям оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
Чоловіки раніше вже потрапляли у поле зору правоохоронців за скоєння аналогічних злочинів. До речі, один із нападників на момент скоєння кримінального правопорушення перебував на іспитовому терміні, інший лише у минулому році звільнився з місць позбавлення волі.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool