Кіровоград: розбійний напад на пенсіонера

Березень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського міського відділу міліції в результаті проведення слідчих дій затримали трьох чоловіків 20, 23 та 28 років, які скоїли розбійний напад на 86-річного пенсіонера.

Попередньо встановлено, що зловмисники, двоє з яких раніше судимі, перебуваючи у Кіровограді в один з вихідних днів, постукали в двері одного з будинків, що у приватному секторі. Коли молодики побачили на порозі літнього чоловіка, то попросили дати їм питної води. Дідусь запросив незнайомців до хати. Опинившись у приміщенні, гості почали вимагати у господаря гроші. Отримавши відмову, зловмисники зв’язали чоловіка та побили, а потому взялися обшукувати помешкання. Все, що вдалося знайти, це 20 гривень. Забравши їх, чоловіки зникли. Звільнившись, пенсіонер зателефонував синові та повідомив про те, що з ним сталося працівникам міліції.
Днями правоохоронці затримали підозрюваних в одному з міст сусідньої області.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до скоєння подібних злочинів на території Кіровоградської та сусідньої області.
Працівники міліції вкотре звертаються до осіб похилого віку з проханням бути уважними та обережними.
Не впускайте незнайомців до помешкання, будьте пильними під час розмови, перевіряйте документи візитерів, уникайте спілкування з підозрілими особами, зокрема і з тими, що пропонують просто на вулиці або у вас на порозі різноманітні послуги та дорогі «чудодійні» ліки чи товари. Завжди перевіряйте достовірність того, про що говорять та що «обіцяють» вам зовсім незнайомі люди.

СЗГ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool