Кіровоград: «Росинка» отримала Гран-прі (ФОТО)

Жовтень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 2484 | Коментарі: 0

28-29 вересня 2013 року мальовниче місто Кременчук Полтавської області скликало друзів для участі у щорічному Всеукраїнському фестивалі хореографічних мистецтв «Кременчуцькі викрутаси-2013».

У конкурсі взяли активну участь колективи майже з усіх куточків України. Наше місто гідно представив Народний художній колектив хореографічний ансамбль «Росинка» Кіровоградського обласного ЦДЮТ, керівник Г.Чайковська. Танцювальні колективи оцінювало солідне журі із числа заслужених працівників культури України - судді Міжнародної Категорії. Протягом усіх конкурсних днів учасники колективу «Росинка» показали найвищий рівень майстерності, за що і отримали Гран-прі фестивалю-конкурсу, а під час гала-концерту були справжніми зірками.
Організаторами фестивалю «Кременчуцькі викрутаси-2013» проведені дуже цікаві вечори знайомств, екскурсія по місту, майстер-класи, гра-квест, під час якої діти виконували творчі завдання на прохання казкових героїв, переможці гри отримали солодкі призи, та звичайно вогнище дружби, на закінчення, якого відбувся яскравий довготривалий феєрверк.
Фестиваль закінчився, учасники роз'їхалися по містах, але теплі спогади про конкурс, дружні знайомства та радощі від виступів залишаться у серцях дітей назавжди.
А ми із задоволенням вітаємо Кіровоградський Народний художній колектив хореографічний ансамбль «Росинка» Кіровоградського обласного ЦДЮТ та його керівника Г.Чайковську з перемогою! Бажаємо подальших звершень!
С.Коропалова

Кіровоград: «Росинка» отримала Гран-прі (ФОТО)

Кіровоград: «Росинка» отримала Гран-прі (ФОТО)

Кіровоград: «Росинка» отримала Гран-прі (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool