Кіровоград: родина сутенерів отрмала п`ять років ув`язнення

Серпень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 1029 | Коментарі: 0

Чотирьох членів організованої групи, які займалася сутенерством на території Кіровограда, засуджено до п’яти років позбавлення волі. Державне обвинувачення у судовому засіданні підтримано прокуратурою.

Кіровським районним судом м. Кіровограда вказаних осіб визнано винними у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 303 (проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) КК України. За принципової позиції державного обвинувача їм призначено максимальну міру покарання, передбачену санкціями вказаної статті – п’ять років позбавлення волі.
Своєї вини у інкримінованому злочині засуджені не визнали. На вказаний вирок суду ними була подана апеляція. Проте, апеляційний суд Кіровоградської області залишив вирок суду першої інстанції у частині призначеного покарання без змін. Чотирьох членів організованої групи було взято під варту у залі суду.
Обставини справи:
Вказана організована група складалась із близьких родичів – батька, двох доньок та зятя. У кожного із членів групи була своя відведена роль – доньки приймали дзвінки від клієнтів, батько з зятем відвозили дівчат на адресу замовника. Клієнтів шукали за допомогою розповсюдження візитних карток у розважальних закладах міста. Послуги дівчат, серед яких, до речі, були і дві неповнолітні, сутенери оцінили у 300 гривень за годину. Із зазначеної суми, 200 гривень йшло на покриття витрат пов’язаних з утриманням дівчат та в якості «зарплатні» учасникам організованої групи за діяльність по забезпеченню звідництва, все інше дівчатам. «Родинний бізнес» проіснував пів року, після чого був викритий правоохоронцями.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool