Кіровоград: роботи по створенню музею будуть відновлені

Липень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 липня, в приміщенні школи-гімназії № 5 ім Тараса Шевченка з ініціативи заступника міського голови Вадима Дриги відбулася робоча нарада щодо питання функціювання оновленого народного музею “Визволення Кіровоградщини від фашистських загарбників”.

У нараді взяли участь заступник міського голови Олексій Олійник, начальник управління освіти Лариса Костенко, начальник управління капітального будівництва Віктор Ксеніч та живописець, член Спілки художників України Андрій Надєждін.
Роботи по створенню музею будуть відновлені, оскільки його функціювання важливе для патріотичного виховання учнівської та студентської молоді, зазначив Вадим Дрига.
Олексій Олійник повідомив, що своїх перших відвідувачів народний музей прийматиме 28 жовтня. Саме 28 жовтня 1944 року бійці Червоної армії та партизани звільнили наш край від фашистських загарбників.
Відкриття музею напередодні відзначення 70-ї річниці звільнення України від фашистських загарбників є своєчасним, адже жителі та гості міста зможуть побачити унікальні експонати та документи воєнної історії Кіровограда та області, наголосив Вадим Дрига.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool