Кіровоград: робота муніципального патруля підтвердила свою ефективність

Травень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Перший день роботи муніципального патруля вийшов результативним. Так підвів підсумки старту започаткованої міською владою нової форми польової діяльності заступник міського голови Сергій Васильченко.

 Патруль обстежив два достатньо активних з точки зору ведення торгівельної діяльності місця – вулицю Преображенську та ринок Шахтарський, - повідомив Сергій Васильченко. – Рейдова група приділила увагу впорядкуванню торгівлі, ліквідації її «стихійних» проявів та обстеженню легітимності діяльності об’єктів торгівлі. Робота була виконана на високому рівні і ефективно, у складі патруля перебували працівники міліції, які мають право встановлювати особу і складати протоколи і спеціалісти управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення, управління містобудування та архітектури, управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, які добре знають предмет перевірки.
В результаті проведення рейдового відстеження складено 6 протоколів (ст.152 КупАП), 7 суб’єктів господарювання запрошено до управління по сприянню розвитку торгівлі для оформлення карток обліку. З громадянами, які здійснюють торгівлю у невстановлених місцях, проведена роз’яснювальна та попереджувальна робота щодо заборони “стихійної “ торгівлі на тротуарах міста, газонах та біля житлових будинків, утримання прилеглої території у належному санітарному стані, недопущення порушення спокою мешканців будинку та запропоновано їм реалізовувати власну сільськогосподарську продукцію в спеціально відведених місцях та на ринках міста Кіровограда.
Такі рейди будуть здійснюватися через день, підкреслив Сергій Васильченко, і міська влада сподівається на їх дієвість у боротьбі зі стихійною торгівлею, що дозволить захистити мешканців міста від купівлі неякісних і неперевірених продуктів харчування.
Сергій Васильченко подякував також представникам засобів масової інформації, які долучилися до рейду і висловив сподівавння, що співпраця з журналістами на цьому напрямку буде здійснюватися на постійній основі.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool