Кіровоград: рибалкам нагадали про небезпеку

Січень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

29 січня працівники Служби порятунку вийшли на кригу річки Інгул, що протікає в обласному центрі, щоб поспілкуватись з тими небагатьма любителями підлідного лову, які зважились ризикнути власним здоров’ям і життям заради вилову та задоволення посидіти з вудкою не надто теплого січневого дня.

Попри усі застереження щодо небезпеки виходу на кригу в період відлиги, ми налічили біля ополонок з десяток сміливців.

Звичайно, поспілкуватись вдалось не з усіма – занадто небезпечно було слідувати їх прикладу та простувати по ненадійному крижаному покриву далеко від берега. Рятувальники нагадали рибалкам про заходи безпеки, про знаряддя, за допомогою якого можна спробувати врятуватись у випадку, якщо провалився, про прийоми порятунку інших й способи надання першої допомоги. Також учасники рейду вручили рибалкам застерігаючі листівки.

Варто сказати, що такі рейди постійно проводяться працівниками пожежно-рятувальних підрозділів в усіх районах області, де спотстерігається скупчення любителів зимової риболовлі. Вкотре закликаємо рибалок добре поміркувати, перш ніж поступитись власному захопленню порибалити на танучій кризі.

У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool