Кіровоград; резонансні злочини

Липень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 354 заяви і повідомлення громадян, з них 70 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новоархангельського райвідділу міліції надійшло повідомлення про викрадення транспортного засобу з території домоволодіння 38-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що чоловік розпивав спиртні напої із 29-річним жителем районного центру. Коли господар зайшов до будинку, гість взяв без дозволу його скутер та поїхав до магазину. Тим часом чоловік виявив відсутність транспортного засобу і звернувся у міліцію. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції у ході проведення за письмовою згодою господаря огляду домоволодіння 37-річного місцевого жителя, виявили в будинку в одній із кімнат 11 набоїв калібру 9 мм. Як пояснив чоловік, боєприпаси він знайшов два роки тому за містом. А під час проведення санкціонованого обшуку на території домоволодіння 52-річного жителя міста Новоукраїнки правоохоронці виявили на подвір’ї біля будинку револьвер та 4 набої калібру 5,6 мм. Боєприпаси та зброю вилучено і направлено на дослідження. За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

В одному з населених пунктів Новоархангельського району у господарській будівлі 49-річного місцевого жителя працівники міліції виявили сухі головки рослин маку вагою близько 20 грамів, які, за словами чоловіка, він зібрав кілька років тому на городі та використовував у приготуванні їжі. Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. Інформацію про подію винесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool