Кіровоград: резонансні злочини по місту та області на 6 серпня 2013 року

Серпень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 379 заяв і повідомлень громадян, з них 76 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Вільшанського райвідділу міліції надійшло повідомлення про пограбування від 34-річного жителя одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 56-річний односельчанин потерпілого, перебуваючи у нетверезому стані, зайшов до його будинку та відкрито заволодів мобільним телефоном господаря. За цим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального Кодексу України. У підозрюваного вилучено мобільний телефон потерпілого.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшла заява про крадіжку грошей від 19-річної кіровоградки. Попередньо встановлено, що 31-річний житель обласного центру, побачивши жіночу сумочку на столику в одному із місцевих кафе, скористався неуважністю власниці, та скоїв крадіжку грошей у сумі 110 гривень.

Працівники Долинського райвідділу міліції в ході проведення слідчих дій встановили особу підозрюваного у крадіжці. Ним виявився 22-річний місцевий житель. Навесні поточного року чоловік викрав металевий диск із зимовою шиною з автомобіля 51-річного жителя міста Долинська, який господар залишив біля під’їзду будинку. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool