Кіровоград: рейдові перевірки культових споруд

Квітень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1098 | Коментарі: 0

Напередодні великого християнського свята – Великодня, яке відзначаємо 20 квітня, інспектори у сфері пожежної та техногенної безпеки Управління ДСНС здійснюють рейдові перевірки дотримання вимог пожежної безпеки у культових спорудах Кіровоградської області.

Рейди проводяться для того, щоб убезпечити громадян, адже під час святкових служб кількість прихожан у храмах зростає у рази, а використання під час церковних служб відкритого вогню, створює потенційну небезпеку.
3 квітня такий рейд рятувальники провели у м.Кіровоград. Перевіряли, в першу чергу, наявність первинних засобів пожежогасіння, зокрема – вуглекислотних або порошкових вогнегасників, на яких є відповідний сертифікат якості, а також звертають особливу увагу на належний стан утримання шляхів евакуації та електробладнання у приміщеннях.
- Самі священнослужителі добре розуміють, наскільки важливою є безпека для людей, які приходять до храму, тож дотримуються усіх необхідних вимог,– зазначив Євгеній Назаренко, протоієрей, керівник єпархіального відділу по взаємодії із силовими структурами
Говорячи про безпеку на об’єктах з масовим перебуванням людей, про які піклуються, в першу чергу, безпосередньо керівники та органи державного пожежного нагляду, варто сказати про дотримання правил пожежної безпеки самими громадянами. Нагадуємо, що готуючись до святкування Великодня, кожному з нас необхідно замислитись про безпеку не лише у церкві, а й вдома. Запалюючи пасхальну свічку, пам’ятайте, що вона покликана приносити лише тепло і радість у ваші родини.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool