Кіровоград: рейдова перевірка Новомиколаївки та Некрасівки

Січень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

Триває опалювальний сезон, а отже актуальною залишається проблема безпеки громадян під час користування пічним опаленням та електронагрівальними приладами.

З початку цього року десятеро дорослих та одна дитина загинули під час пожеж саме у житловому секторі. Щоб не допустити збільшення кількості загиблих, попередити надзвичайні події, що виникають в оселях мешканців Кіровоградщини, працівники пожежно-рятувальної служби спільно з працівниками соціального обслуговування продовжують проводити роз’яснювальну роботу.
20 січня в обласному центрі відпрацьовували житловий сектор мікрорайонів Новомиколаївки та Некрасівки. За порадою соцпрацівників учасники рейду відвідали будинки пенсіонерів, самотніх літніх людей та інвалідів у цих мікрорайонах. У процесі спілкування городянам ще раз нагадали правила пожежної безпеки, номери телефонів екстрених служб, роздали застерігаючі листівки та наголосили на небезпеці, яка загрожує у випадку порушення вимог безпеки.
Шановні жителі області! Нагадуємо, що дотримання правил безпеки є життєвою необхідністю. Красномовним підтвердженням тому є статистика У ДСНС в області, згідно з якою за кожним випадком загибелі стоїть необережне поводження з вогнем самих загиблих. Не наражайте себе на небезпеку – дотримуйтесь правил.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool