Кіровоград: рейди продовжуються

Липень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1106 | Коментарі: 0

Управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради продовжує здійснювати рейди обстеження стану об'єктів сезонної торгівлі у Кіровограді. Відповідне доручення профільному управлінню щодо наведення ладу з функціонуванням літніх торгівельних майданчиків надав секретар міської ради Іван Марковський.

Сьогодні, 25 липня, під головуванням завідувача сектора обліку стаціонарних об’єктів торгівлі Алли Козлової відбувся черговий такий рейд в мікрорайонах Попова та Жадова. У рейді взяли участь спеціалісти санітарно-епідеміологічної служби, спецінспекції та працівник правоохоронних органів. Загалом було обстежено 20 об'єктів сезонної торгівлі, серед яких три об'єкта з продажу овочів та фруктів, сім — з продажу квасу та десять літніх майданчиків.
За результатами рейду на продавців складено два адміністративних протоколи про порушення благоустрою міста та один приватний підприємець був запрошений до спецінспекції для додаткової перевірки документів.
Алла Козлова проінформувала, що всі суб'єкти підприємницької діяльності, які здійснюють торгівлю без карток обліку об'єкту запрошені до управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення і наголосила, що кожен об'єкт торгівлі повинен вести свою діяльність відповідно до чинного законодавства та мати повний перелік необхідних дозвільних документів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool