Кіровоград: рейд у районі Новомиколаївки

Березень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

Кіровоградські рибалки не можуть утриматися від виходу на кригу навіть у період постійного перепаду температур.

Лише за останні два тижні на водоймах області загинуло 5 людей. Аби переконати рибалок, що виходити на лід вже смертельно небезпечно рятувальники постійно проводять роз’яснювальну роботу біля води.
У останній день зими такий рейд пройшов на р.Інгул у районі Новомиколаївки, де на льоду зібралося близко 20 рибалок. Їх не спиняло навіть те, що крига біля берега вже практично скресла. Рятувальники закликали рибалок не виходити на кригу у період відлиги та нагадали, що товщина криги для перебування одного пішохода має становити не менше 7 см. Також рятувальники роздали рибалкам застережні листівки, у яких зазначені правила порятунку та самопорятунку на воді.

Шановні громадяни! Пожежно-рятувальна служба області настійно радить не виходити на лід, відкласти своє рибальське спорядження до наступного сезону або ж дочекатись весни та рибалити з берега або човна. Не жартуйте з долею – не випробовуйте кригу на міцність!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool