Кіровоград: рейд у мікрорайоні Олексіївка

Березень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1190 | Коментарі: 0

Половина пожеж, що зафіксовані на території Кіровоградської області з початку року, виникли у житлових будинках.

Основні причини займань - необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та електроустановок. Щоб попередити подібні випадки, рятувальники спільно з представниками соціальних служб проводять роз’яснювальну роботу у житловому секторі. 4 березня такий рейд пройшов у мікрорайоні Олексіївка обласного центру.
Особливу увагу організатори рейду звертають на самотніх людей поважного віку, яким під час живого спілкування ще раз нагадують правили безпеки. З життєвого досвіду пенсіонерам давно відомо як користуватися пічним опаленням і газовими приладами, про що вони переконують і рятувальників. Господарі та господарки показували свої печі та газові котли, а також розповіли, що про несправності повідомляють соцпрацівникові або майстру. У свою чергу інспектори державного пожежного нагляду залишили листівки, у яких є коротка інформація про пожежну безпеку вдома.
Роз’яснювальна робота з пенсіонерами триватиме постійно, оскільки працівники Управління ДСНС переконані, що саме довірлива розмова та підтримка є запорукою попередження біди в оселях пенсіонерів.
У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool