Кіровоград: рейд на Олексіївці (фото)

Березень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

14 березня працівники державного нагляду у сфері пожежної безпеки провели рейд у приватному житловому секторі мікрорайону Олексіївка у Кіровограді.

Мета заходу – навчання населення правилам пожежної безпеки у побуті. В основному спілкувалися з пенсіонерами та молодими мамами, яких неважко застати вдома. Жителям розповідали про заходи безпеки при користуванні електричними та газовими приладами. Нагадали, що найпоширенішою причиною виникнення пожеж залишається людська необережність з вогнем. Перш за все – це необачно кинуті недопалки, спалювання сміття, куріння в ліжку, використання свічок та гасових ламп. Навесні усі господарі починають прибирання своїх садиб та прилеглих територій, часто-густо спалюючи сміття, що також створює ризик виникнення неконтрольованого горіння. Тож громадян закликали до ретельного виконання вимог пожежної безпеки.
Молодим матусям розповідали, до чого можуть призвести пустощі з вогнем малюків, та роздали листівки зі зверненням до батьків, у якому наголошується на необхідності виховувати у дітей навички безпечної поведінки і підкреслюється відповідальність батьків за життя та безпеку своїх дітей.
Зайшли учасники рейду і на територію овочевого ринку, що на вулиці Героїв Сталінграда, де поспілкувалися з продавцями стосовно питань пожежної безпеки та роздали їм застережні листівки.

14 березня працівники державного нагляду у сфері пожежної безпеки провели рейд у приватному житловому секторі мікрорайону Олексіївка у Кіровограді.

Управління ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool