Кіровоград: рейд на Лелеківці

Жовтень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1135 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС в області відвідали будинки мешканців мікрорайону Лелеківка у Кіровограді з тим, щоб вкотре нагадати громадянам про пожежну безпеку, про необхідність суворого дотримання правил, порушення яких може стати причиною пожежі в оселі.

Рятувальники закликали, ні в якому разі не користуватись несправними електроприладами, не перевантажувати електромережу та постійно підтримувати її у справному стані, регулярно перевіряти вентиляційну ситему, запрошувати фахівців для огляду технічного стану газових приладів. Щодо пічного опалення, яким ще користуються навіть в обласному центрі, то працівники пожежно-рятувальної служби також звернули увагу кіровоградців на ряд вимог, якими не можна нехтувати, щоб не трапилось лиха.

Крім того, рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення з питань цивільного захисту. Зокрема учасники рейду детально зупинились на порядку дій при виникненні різного роду надзвичайних ситуацій, способах і засобах індивідуального захисту, правилах безпеки при виявленні вибухових пристроїв та боєприпасів часів Другої світової війни.

Аби убезпечити жителів області від непередбачуваних ситуацій, рятувальники і надалі проводимуть роз’яснювальну роботу.
У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool