Кіровоград: рейд на Балашівці

Лютий 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

На території області з початку року виникло 98 пожеж. Більшість з них виникає у житловому секторі і, як правило, з вини самих громадян.

Зазвичай, взимку переважають пожежі, які стались через порушення правил експлуатації систем опалення, печей та електрообігрівачів. Тож, працівники служби порятунку продовжують проводити серед населення роз’яснювальну роботу стосовно необхідності дотримання правил протипожежної безпеки. Одним зі способів навчання людей безпечної життєдіяльності є проведення рейдових відпрацювань житлового сектору населених пунктів області.
12 лютого такий рейд відбувся у Кіровограді на Балашівці. Варто сказати, що, такі рейди зорієнтовані, у першу чергу, на непрацююче населення, зокрема самотніх, літніх людей, інвалідів, тому без участі соціальних працівників не обійтись. Під час рейду рятувальники разом з працівниками територіального центру соціального обслуговування поспілкувались з мешканцями приватного сектору обласного центру, нагадали їм правила безпечного поводження з побутовим газом, струмом, основні вимоги до влаштування печей, груб, камінів, вручили застерігаючі пам’ятки та листівки.
Опалювальний сезон ще триває, а тому закликаємо усіх мешканців області пам’ятати по пожежну безпеку та неухильно дотримуватись правил.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool